Hálózati és ballonos
vízadagolók forgalmazása és bérbeadása

Rex Fontana a vízadagoló

Cégünkről - Rex Fontana a vízadagoló
2006- ban alakult cégünk mára már 14 főt foglalkoztató kisvállalkozássá nőtte ki magát és reméljük fejlődésünk továbbra is töretlen marad.

Az elsők között jelentünk meg a hálózati vízadagolók piacán és nyújtunk gazdaságos alternatívát partnereinknek. Folyamatosan újítjuk gépparkunkat és szűrőrendszereinket, hogy üzletfeleink bizalmát fenntarthassuk.

Magas szinten képzett szakembereink által biztosított szervizhálózatunk kiemelkedik a hazai szolgáltatók mezőnyéből. Nem jelenthet gondot egy igényesen kivitelezett konyhapultba, gyógyszertár bútorzatába beépíteni a berendezéseinket, de megoldjuk akár üzemcsarnokok teljes vízhálózatának kiépítését is. A kiváló szakmai hátterünk ad lehetőséget arra, hogy a közeljövőben saját fejlesztésű vízadagoló berendezésekkel jelenhetünk meg a piacon.

Elégedett ügyfeleinkről többek között referencia oldalunkon találhat tájékoztatást.

Névadónkról


REX FONTANA - a névválasztás utal székhelyünk településére, mely a Királyok városában Székesfehérváron található, ahol ma még mindig megtalálható műemlékként a királyi kút.

A városi vízvezeték megépítéséig, a város legfontosabb közkútja volt, jó minõségû vízzel. A ma már elpusztult kútház, ahol koronázásra érkezõ királyok frissíthették fel magukat a hosszú út után.
A mai épület copf stílusú, 1790-ben épült.

Tudomásunk van arról, hogy a vizet Zichy grófné a házába bevezettette, amiért 400 Ft-ot fizetett a városnak.
A vízhordást úgy szabályozták a városban, hogy délelõtt a belvárosiak, délután a felsõ- és a vizivárosiak hordhatták a vizet. Egyébként a város állandó vízhordókat is alkalmazott.

1818-as dokumentumok szerint tönkrement a város kezdetleges és romos vízvezetéke, mely vörösfenyõbõl és agyagcsövekbõl állt. A Királykút csatornái annyira beomladoztak, hogy azokon a vizet a várba beszivárogtatni nem lehetett.

A megoldást így fogalmazta meg az egyik dokumentum:

"270 új csatornák szükségesek volnának, ezekhez 5520 forintok megkívántatnának, mostanában a csatornák foltoztassanak ki, majd más kutakat ássanak, s addig is engedtettnének meg, hogy egy lajtos járgány, vizet pénzért mindenkinek adhasson."

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérdése van bármely termékünkkel, szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Hívjon minket telefonon, vagy küldje el üzenetét on-line. Kollégáink állnak rendelkezésére.

  • Központi telefon/fax:
    +36 70 984-1767
  • Információ / szervíz / rendelés:
    info@rexfontana.hu

Cégünkről - Rex Fontana a vízadagoló
Termékeink
Hálózati vízadagolókBallonos vízadagolók
Cégünkről
Aktuális
Elérhetőségek

REX FONTANA Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Székhely:
8000 Székesfehérvár, Kőrösi utca 12570/33. hrsz.

Központi telefon/fax:
+36 70 984-1767

Információ / szervíz / rendelés:
info@rexfontana.hu

Copyright © 2015. Rex Fontana Kft. Minden jog fenntartva. - Az Albaweb jóvóltából.