Hálózati és ballonos
vízadagolók forgalmazása és bérbeadása

Betiltanák a palackozott vizet...

Betiltanák a palackozott vizet San Franciscoban

 San Francisco felégyelőtanácsának legújabb terve, hogy jóváhagyja az eddigi talán legszigorúbb intézkedést a műanyag palackok tömege ellen - be szeretnék tiltani ugyanis a palackozott vizet.

A tilalom egy 2007-ben elfogadott jogszabályt terjesztene ki, melyet ha elfogadnak, újabb mérföldkövet jelentene a város nulla hulladék kibocsátású céljának teljesítésére, melyet 2020-ig szeretnének abszolválni.

A rendelkezés nem vonatkozna a kiskereskedőkre, száznál több embernél befogadására alkalmas eseményeken és közteréleten azonban nem lehetne forgalmazni a palackozott árukat.

Az év elején Concord, Massachussets volt az első város az Egyesélt Allamokban, ahol betiltották a műanyag palackokat, most pedig San Francisco követné ezt. A tilalom több ezer műanyag palack értékesítését széntetné meg, amely amellett, hogy csökkenti a hulladék mértékét, a megfelelő minőségű ivóvízhez való hozzáférés fejlesztését is igényli.

A döntés egyik támogatója úgy nyilatkozott, hogy a város egészséges, tiszta és ízletes vízhez tud hozzájutni, amely az ország egyik legjobb minőségű csapvize, ezért teljesen értelmetlen a palackozott vizektől való féggőség. Amennyiben érvényt szerezne a kezdeményezés, úgy 2016-tól senki sem terjeszthetné az említett árukat a rendezvények teréletein.

Természetesen a hír hallatán kettős vélemények alakultak ki, az olyan nagy vállalatok, mint a Coca Cola a javaslat ellen vannak, míg mások támogatóan lépnek fel a kezdeményezés mellett.

Forrás: http://www.huffingtonpost.com/

Hálózati vízadagolók

Magas technikai színvonalú vízadagolóink vízhálózatról ézemelnek, kombinált mechanikus-aktívszenes szűrőkkel vannak felszerelve. Folyamatos kristálytiszta vizet biztosítanak.

Ballonos vízadagolók

Ballonos vízadagolóinkat kisebb felhasználás esetén ajánljuk, melyekhez a Viven valamint a Rex Fontana természetes ásványvíz 19 literes szénsavmentes termékét forgalmazzuk.


Betiltanák a palackozott vizet... - Cikkek
Termékeink
Hálózati vízadagolókBallonos vízadagolók
Cégünkről
Aktuális
Elérhetőségek

REX FONTANA Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Székhely:
8000 Székesfehérvár, Kőrösi utca 12570/33. hrsz.

Központi telefon/fax:
+36 70 984-1767

Információ / szervíz / rendelés:
info@rexfontana.hu

Copyright © 2015. Rex Fontana Kft. Minden jog fenntartva. - Az Albaweb jóvóltából.