Hálózati és ballonos
vízadagolók forgalmazása és bérbeadása

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Rex Fontana Kft. telephely fejlesztési projektje Székesfehérváron

A Rex Fontana Kft. uniós támogatás segítségével új telephelyet hozott létre. A beruházás keretében 42,09 millió Ft-os európai uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt összköltsége 84,18 millió Ft.
 
A Rex Fontana Kft a hivatalokban, irodákban, ézemcsarnokokban elterjedt ballonos, ásványvíz adagoló automatára kínál jóval olcsóbb, gazdaságosabb alternatívát, vízadagolók forgalmazásával, ézembehelyezésével, karbantartásával foglalkozik. A vállalkozás vízadagolók gyártását, összeszerelését tűzte ki célul, ehhez a meglévő telephely kicsinek bizonyult, így székségesség vált egy nagyobb és korszerűbb létrehozása.
A projekt 2013. október végén kezdődött meg az engedélyezési és kiviteli tervek elkészítésével és 2014. augusztus 31.-én fejeződött be az építési munkálatok elkészéltével. Az elkészélt épélet két részből áll, az épélet első részében kaptak helyet az irodák és az egyéb kiszolgáló, szociális helyiségek, míg a hátsó rész maga a gyártótér. A gyártótérben alapvetően a vízadagolók gyártása, azok összeszerelése történik, elsősorban műanyag és fém alapanyagok használatával. 
Az építkezés a terveknek megfelelően zajlott, a projekt megvalósulásával egy korszerű, a várt igényeket kielégítő 494 négyzetméter ézemcsarnok jött létre, melyből a gyártótér 356 négyzetméter, az iroda 138 négyzetméter.
A beruházással megteremtette a vállalkozás annak a lehetőségét, hogy 5 új munkahelyet teremtsen. Ezen 
munkahelyek feltöltése 2014 ősz folyamán fog megtörténni.
 
További információ kérhető:
Soós Péter égyvezető
+36-70/454-7499
info@rexfontana.hu

 

Hálózati vízadagolók

Magas technikai színvonalú vízadagolóink vízhálózatról ézemelnek, kombinált mechanikus-aktívszenes szűrőkkel vannak felszerelve. Folyamatos kristálytiszta vizet biztosítanak.

Ballonos vízadagolók

Ballonos vízadagolóinkat kisebb felhasználás esetén ajánljuk, melyekhez a Viven valamint a Rex Fontana természetes ásványvíz 19 literes szénsavmentes termékét forgalmazzuk.


SAJTÓKÖZLEMÉNY - Cikkek
Termékeink
Hálózati vízadagolókBallonos vízadagolók
Cégünkről
Aktuális
Elérhetőségek

REX FONTANA Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Székhely:
8000 Székesfehérvár, Kőrösi utca 12570/33. hrsz.

Központi telefon/fax:
+36 70 984-1767

Információ / szervíz / rendelés:
info@rexfontana.hu

Copyright © 2015. Rex Fontana Kft. Minden jog fenntartva. - Az Albaweb jóvóltából.